Oikeudenmukainen Turku vaatii tekoja

Olisin voinut valita puolueekseni vihreät, koska jaan heidän kanssaan samoja ajatuksia kestävästäkehityksestä ja ympäristön kunnioittamisesta. Myös kokoomus olisi voinut olla puolueeni, sillä yrittäjyys ja talouden kunnossapito ovat myös itselleni tärkeitä. Mikään näistä ei silti ole tärkeämpi kuin oikeudenmukaisuus ja siksi olen sosiaalidemokraatti.

Lukaiseppa läpi näiltä sivuilta kuka olen, mitä ajattelen ja mitä aion edistää. Ajat tulevat olemaan kovat ja helppoja ratkaisuja ei ole tarjolla. Turku tarvitseekin päättäjiä, joilla faktat ovat hallussa ja kädet valmiina liattavaksi tekoja varten.

Voit seurata minua myös niin Facebookissa kun Twitterissa ja jos ajatuksissa tuntuu olevan jokin järki, niin muista se myös kun äänestät Turussa kunnallisvaaleissa.

Ville Lintunen – tavoitettavissa myös vaalien välissä

P.S keskiviikkona 25.10 kello 18:00 alkaen tarjoan niin Leaf Areenan, Kilosportin kuin Sport Gardenin kahvioissa 150 ensimmäiselle kahvit, sillä näillä turkulaisen salibandyn kotihalleilla oman vapaa-aikanikin vietä.

Vastaa